Administrer fagområder

Kun aktive fagområder vil fremgå i listen.

Du kan knytte personer til dine fagområder, fritekst felt. Forutsetter at brukeren er lagt inn samt at fagområde er opprettet.

Knytt person til respektive fagområde ved å skrive i tekstfeltet til fagområdet, fritekst.

Trykk på navnet til brukeren for å knytte brukeren til fagområdet. Trykk  blobid1.png  for å lagre endring.

Fagområder uten person tilknytting vil ikke fremgå i listen av valg under sak eller befaring.