Administrer fagområder

Her ser vi på hvordan man behandler fagområder.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som skal sette opp fagområder.

Slik finner du Fagområder:

• Trykk på menyen i APEX, oppe til venstre.
  • Velg "Admin", og deretter "Fagområder".

Fagområder

Hvis du har opprettet et fagområde, er det her du vil se en oversikt over de som er aktive for bedriften. Hvis det ikke er noen fagområder enda, kan du lese mer om å opprette fagområde her.

Fagområdene du ser her, er de som administratorer og saksbehandlere vil ha tilgang til å legge inn leverandører på i prosjektene man har tilgang til. Du kan lese mer om å administrere fagområder på prosjekt her.

For å redigere et fagområde, kan du trykke på "Rediger", på kortet til fagområdet. Da kan du endre:

• Navnet på fagområdet.
  • Fargen som fagområdet skal vises som ved bruk av markering.
  • Deaktivere fagområdet.