Artikkel i APEX

Artikkel lar deg opprette egne tekster for videre bruk og opplysning i for eksempel overtakelser og til informasjon.

Dette er en hjelpeside for utbyggere og entreprenører som vil skreddersy sine egne tekster.

Artikkel er en funksjon i APEX som lar deg sette en mal som kan brukes og vises i flere deler av APEX. Et eksempel på dette er ved overtakelse.

Artikkel opprettes slik:

Innhold

1. Logg inn på APEX og trykk på menyen oppe til venstre.
  2. Velg "Artikkel" fra menyen.
  3. Her vil du ha en oversikt over dine artikler, trykk på plus-tegnet nede til høyre for å lage en ny.
  4. Sett ønsket tittel for din artikkel.
  5. Last opp ønsket bilde for din artikkel.
    NB! Denne brukes for artikler som skal publiseres på ny MinSide når den bli lansert - det er ikke tilgjengelig enda.
    1. Dra fil over i boksen, eller trykk på plus-tegnet i "Bilder" seksjonen.
  6. Skriv innholdet i din artikkel.
    1. Artikler har grunnleggende funksjoner for å redigere tekst, som formatering av tekst, sidestilling, overskrifter, tabeller.
    2. Det er også mulig å legge til et bilde eller en link i artikler. Vi anbefaler å være varsomme med hvilke linker man legger til, og APEX stiller seg ikke ansvarlige for hvilke linker våre brukere benytter i artikler de oppretter.
      NB! Bilder i teksten blir ikke med hvis man bruker artikkelen som en standardtekst i overtakelse.
  7. Lagre til slutt din artikkel.

Innstillingene

Disse vil du få bruk for når vi lanserer mer bruk av artikler. Pr nå trenger du kun å knytte artikkelen til prosjektet som beskrevet etter punkt 5.

1. Du kan skifte over til "Innstillinger" fanen for å sette innstillinger for din artikkel.
  2. Seksjonen "Tilknytinger" lar deg sette hvor i APEX du ønsker å bruke artikkelen.
    1. Per nå er artikler hovedsakelig brukt på prosjekt, for å kunne bruke artikkel-teksten videre i overtakelser i valgt prosjekt. For å bruke artikkelen via overtakelse senere, så må dette settes via prosjektet du har knyttet artikkelen til.
  3. Velg ønsket prosjekt og trykk neste.
  4. Sett ønsket periode for artikkelens knytting, og velg om artikkelen skal brukes offentlig eller om den skal være synlig for kunder på MinSide.
  5. Trykk til slutt "Lagre" for å lagre innstillingene for artikkelen.

Videre kan du navigere til prosjektet ditt, og rulle helt ned til seksjonen med "Artikkelbruk" for å knytte artikkelen din til bruk i den nye versjonen av Overtakelse. Dette kan du lese mer om her: Egen tekst i overtakelse