Bytt bruker, for brukere med samme e-post

Dette er en funksjon for de som bruker den samme e-postadressen på flere brukere i APEX.

Når man som for eksempel boligkunde er registrert med samme e-postadresse hos flere utbyggere, så vil man etter innlogging bare se informasjon fra en av dem av gangen. Det er derfor en funksjon i systemet som gjenkjenner om e-posten er brukt flere ganger, og lar deg "velge mellom" brukerne du ønsker å administrere.

Her kommer knappen "Bytt bruker" inn i bildet.

Denne finner du kun hvis systemet oppdager at det finnes flere brukere med den e-posten du er logget inn med

1. Logg inn på APEX med e-posten.

2. Etter at du er logget inn, trykk på meny-knappen oppe til venstre.

(De tre strekene).

3. I menyen vil man få tilgjengelige alternativ, med "Bytt bruker" helt på bunnen.

4. Trykk på knappen, og velg hvilken bruker du ønsker å administrere fra listen.

Dette vil også fungere for entreprenører/utbyggere som også lager seg kunde-brukere.