Egen tekst i overtakelse

Her ser vi på hvordan man bruker en artikkel som egendefinert tekst på overtakelse.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører i APEX.

Artikkel er et fleksibelt verktøy i APEX som kan benyttes på overtakelser.

Først må det opprettes en artikkel som knyttes til et prosjekt, noe man kan lese mer om her: Artikkel i APEX

I ditt prosjekt kan du deretter definere at denne artikkelen skal brukes som et eget felt med informasjon eller til samtykke i en overtakelse.

Bruke Artikkel på overtakelse

1. Logg inn på APEX og trykk på menyen oppe til venstre.
  2. Fra menyen, velg "Prosjekter" og naviger til ditt prosjekt.
  3. Inne på prosjektet, vil du kunne rulle helt nederst, og finne "Artikkelbruk".
  4. Trykk på plus-tegnet, for å få opp tilgjengelige artikler.
  5. Velg hvilken artikkel du ønsker å knytte ved å markere den.
  6. I feltet "Bruk", kan du velge hvordan artikkelen skal brukes, velg her "Overtakelse Eierskap" og enten Ny eller Brukt, etter behov.
    1. Om en enhet er "Ny" eller "Brukt" kan man stille på i innstillingene til enheten.
  7. Hvis dere ønsker at denne teksten spesifikt skal samtykkes til, kan dere huke av "Krev eksplisitt samtykke".
    1. Vi foreslår å alltid huke av denne på en overtakelse. Det er en fordel å få med en bekreftelse på at kunde har lest og forstått vilkårene.
  8. Trykk til slutt "Lagre" for at denne teksten skal komme opp under "Samtykker" i en overtakelse.