Samling av FDV for boliger

Dette er en funksjon i APEX som lar deg generere en samlet .zip mappe med FDV tilhørende boliger i ditt prosjekt.

Dette er en veiledende hjelpeside for utbyggere som vil samle FDV for videre deling.

FDV-byggeren er en funksjon i APEX som lar deg opprette mapper for FDV for hver bolig i prosjektet, som leverandøren også kan være med på å bidra til med dokumentasjon. Når disse mappene er opprettet, kan du bruke "FDV for boliger" for å samle alle filene i en .zip, slik at du ikke må lete de opp.

Du finner FDV for boliger her:

• Logg inn, og trykk på menyen i APEX.
  • Trykk på prosjekter i menyen.
  • Søk opp/finn prosjektet du vil samle FDV for.
  • Inne på prosjektet, trykk på "vis flere felter".
  • Rull ned til du finner knappen "Administrer FDV", og trykk på den.
  • Du kommer til siden hvor du kan legge til og fjerne FDV for leverandører og fagområder. Rull nederst på siden, hvor du finner "FDV for boliger".

Generer samling av FDV for boliger

Her skal du se flere kort, som representerer boligene på prosjektet ditt. Disse boligene har tilgang til FDV, og er klare for å generere .zip samlinger.

FDV samlinger boliger

• Trykk på knappen "Opprett FDV for leiligheter", som du finner til høyre over kortene.
opprett FDV samling
  • Du vil få opp en dialogboks som sier at "prosess er startet". Dette skjer i bakgrunnen, og du kan arbeide med andre ting mens du venter på at din .zip samle-fil skal genereres. Tiden det tar er avhengig av hvor mange filer og mapper som skal hentes, men 5 minutter er et godt estimat.
    • Hvis du oppdaterer vinduet, vil du kunne se hvilke boliger som enda er i prosess og bearbeides, og hvilke som er ferdig med å generere en samling.
  • Når en samling er ferdig opprettet, vil du få en linket tekst i kortet til boligen, og når du trykker på den, vil du laste ned en .zip fil med alle fagområder og mapper som er generert under FDV for boligkunden. Du vil få filene i den samme oppsettet som kunden ser dem på MinSide, bare i fil-form.

fdv samling opprettet

zip-samling

filutforsker zip-samling