Filer på bolig

Her skal vi se på feltene man kan laste opp filer til boligen og deres synlighet for kunde.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som laster opp filer i APEX.

Inne på hver enkelt bolig har man mulighet til å laste opp filer som tilhører den spesifikke boligen. Noen av disse feltene lar filene bli synlige for kunden på MinSide.

Filer på boligen

1. Trykk på menyen oppe til venstre, og velg "Prosjekter".
  2. Velg ditt prosjekt.
  3. Inne på prosjektet, finn din liste med boliger. Ytterst til høyre kan du trykke på ikonet med tre prikker, da får du en meny.
  4. Velg "Se filer" for boligen du ønsker å administrere filer for.

Seksjoner

Her vil det være noen seksjoner som man kan fordele filer i, basert på hva filene representerer. Noen av seksjonene lar filene være synlige for kunden på "Mine dokumenter" via MinSide.

Les mer om hvordan å laste opp filer til filfelter her.

Les mer om mine dokumenter for kunden her.

• Plantegninger: Denne er synlig for kunden.
    Her kan man laste opp plantegning for boligen, som kan brukes til blant annet "markering på plantegning" ved tilvalg og saker.
  • Midlertidig brukstillatelse: Denne er synlig for kunden.
    Her kan man laste opp den midlertidige brukstillatelsen for boligen.
  • Ferdigattest: Denne er synlig for kunden.
    Her kan man laste opp ferdigattesten for boligen.
  • Finansieringsbevis: Denne er for intern bruk, og ikke synlig for kunden.
    Her kan man laste opp finansieringsbeviset som gjelder for boligen.
  • Kontrakter: Denne er synlig for kunden.
    Her kan du laste opp gjeldende kontrakter for boligen.
  • Bilder: Denne er for intern bruk, og ikke synlig for kunden.
    Dette er andre bilder som gjelder for boligen.
  • Endringsavtale: Denne er for intern bruk, og ikke synlig for kunden.
    Her kan du laste opp eventuell endringsavtale for boligen.
  • Filer: Denne er for intern bruk, og ikke synlig for kunden.
    Dette er en seksjon for andre filer man måtte ønske å laste opp.
  • Offentlige filer: Denne er synlig for kunden.
    Dette er en seksjon for andre filer man ønsker at kunden skal ha tilgang til.
  • Overtakelse: Denne er synlig for kunden.
    Dette er seksjonen for boligens overtakelser. Her vil rapport legge seg etter at man har gått en overtakelse på en bolig i APEX.