Innstilling for uleste saker

Filteret "Bare uleste" er nyttig filter funksjonalitet for å bare få varsel på saker med ny informasjon.

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som bruker APEX.

På samme måte som i e-post, kan saker markeres som ulest og du kan filtrere på å se bare uleste saker ved å huke av dette i filtermenyen. Her viser vi hvordan du kan sette hva brukeren din skal forstå som uleste oppdateringer.

Finn innstillinger for "Ulest" her:

• Logg inn på APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk på ditt navn, som tar deg til din bruker.
  • Trykk på blyanten til øverst høyre.
  • Scroll ned for å finne innstillingene for "Ulest".

• Velg hvilke meldinger, eller status i saker, du ønsker skal vises som ulest for din bruker.
  • Obs! Filteret har ikke tilbakevirkende kraft.
    • Det vil si at du får opp varsel på uleste saker etter at du har gjort denne endringen. Uleste saker fra tidligere, vil ikke bli merket.
  • Nederst kan du skru på at du vil ha varsel på e-post basert på de boksene du har huket av for i "Innstillinger for ulest". Les mer om det her

I eksempelet over, vil alle meldinger fra saksbehandler, og når leverandører godtar saker, ikke føre til at saker vises som ulest - når "vis bare uleste" hukes av i saksliste-filter.

Tips: Dersom du som saksbehandler i flere saker kun er opptatt av tilbakemeldinger fra kunde, kan du slå av alle andre meldinger enn melding fra kunde.