Involverte i prosjekt

Denne funksjonen lar deg få en oversikt over hvem som er involvert i ditt prosjekt, samt hvilken rolle de har.

Dette er en hjelpeside for utbyggere og entreprenører som har et prosjekt i APEX.

Du finner involverte i prosjekt her:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på Prosjekter i menyen.
  • I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  • Inne på ditt prosjekt, vil du ha en knapp nederst til høyre.
  • Trykker du på den, får du en liste med "Involverte brukere" som en av dem.

Involverte brukere i prosjekt

Det starter med litt generell informasjon om ditt prosjekt. Deretter få listet opp:

• Hvilken rolle de involverte har.
  • Navn på brukeren i APEX, samt firma de er registrert i.
  • E-posten de er registrert med.
  • Nummeret de har i APEX.

involverte listet

Eksporter info

• Vil du ha ut informasjonen på regneark, kan du kopiere teksten, kopiere det, og lime det direkte inn i ditt ønskede regneark. (Excel, Google Sheets, osv.)
  • Du kan også høyre-klikke direkte på siden og trykke "skriv ut", deretter velge å få det i PDF-format.