Knytt en sjekkliste/sjekklistegruppe til en bolig

I denne artikkelen viser i hvordan du knytter en sjekkliste/sjekklistegruppe til en bolig.

Dette er en guide for utbyggere og entreprenører som bruker APEX

En sjekkliste eller sjekklistegruppe kan administreres under Sjekklister i menyen i APEX. Du kan også knytte en sjekklistegruppe eller sjekkliste til et bolig eller prosjekt.

Følg disse stegene for å knytte en sjekkliste/sjekklistegruppe til en bolig:

• Logg inn i APEX
  • Klikk på menyen øverst til vestre
  • Klikk på Prosjekter

• Søk på det aktuelle prosjektet og klikk på det.

• Klikk på blobid4.png bak den boligen du ønsker å legge til en fil til.

• Klikk på Vis flere felter.

• Scroll ned til boksen som heter Sjekklister.
  • Trykk på plussikonet og velg om du vil legge til en sjekkliste eller sjekklistegruppe ut i fra malene som er tilgjengelige for deg.

• Trykk BEKREFT.
Sjekklisten vil da legge seg på boligen og du kan se prosenten for alle sjekklister på den boligen.

Se her hvordan du oppretter en sjekklistemal

Se her hvordan du oppretter en mal for sjekklistegruppe