Knytt en sjekkliste/sjekklistegruppe til et prosjekt

En sjekkliste eller sjekklistegruppe kan administreres under Sjekklister i menyen i APEX. Du kan også knytte en sjekklistegruppe eller sjekkliste til et prosjekt.

Dette er en guide for utbyggere og entreprenører som bruker APEX

Se her hvordan du knytter en sjekkliste/sjekklistegruppe til en bolig.

Følg disse stegene for å knytte en sjekkliste/sjekklistegruppe til et prosjekt:

• Logg inn i APEX
  • Klikk på menyen øverst til venstre
  • Klikk på Prosjekter

• Søk på det aktuelle prosjektet og klikk på det.

• Scroll deg ned til "Sjekklister":

• Trykk på de tre prikkene og velg om du vil legge til en sjekkliste eller sjekklistegruppe ut i fra malene som er tilgjengelige for deg:

• Da vil du få muligheten til å velge hvilken sjekklistemal eller sjekklistegruppemal, og du kan velge hvilket navn sjekklisten skal få og om den skal knyttes til en bolig i prosjektet.

• Trykk LAGRE.
  • Sjekklisten vil da legge seg på prosjektet, og du kan se prosenten for alle sjekklister på det prosjektet.

Se her hvordan du oppretter en sjekklistemal

Se her hvordan du oppretter en mal for sjekklistegruppe