Legg til APEX som app-snarvei

Hvordan du enkelt får APEX til å funke som en app på mobilen.

På de fleste enheter og nettlesere har vi i dag mulighet til å legge til nettsider som snarveier og "apper" direkte på skrivebordet eller i appskuffen. Dette gjør det veldig raskt og enkelt hvis man besøker samme nettstedet ofte. Hvis nettsiden har støtte for varsling, så kan den faktisk fungere som en vanlig app ville gjort.

Vi har opprettet noen hjelpesider for å vise hvordan du kan gjøre akkurat dette. Da har vi gått ut i fra de tre vanligste nettleserne Microsoft Edge, Google Chrome og Apple Safari, og vil lage sider som viser dette for iPhone og Android, samt MacOS og Windows. Prinsippet er noe det samme uavhengig av enhet og nettleser, så det blir ikke store forskjellene fra hver av dem, og kan gi et hint hvis du sitter på andre enheter eller nettlesere vi ikke har dekket.