Legg til APEX som app-snarvei i Google Chrome

Hvordan du enkelt får APEX til å funke som en app.

I nettleseren Google Chrome (Chrome) har man tilgang til på både stasjonære og bærbare enheter, og er standard nettleser hvis du jobber på en Google-basert enhet. Er du ikke på en Google enhet, så kan du laste ned Chrome i din enhets app-butikk.

Du gjør følgende for å gjøre en nettside til snarvei/app på en PC eller Mac:

• Åpne Chrome appen og gå til APEX og logg inn som vanlig.
    Er det sånn at du er usikker på hvor du skal logge inn, kan du gå inn på https://apexit.apexapp.io/.
    • Logger du inn der, vil du bli bedt om å logge inn to ganger, hvor andre gangen er portalen til din utbygger.
  • Oppe til høyre i nettleseren, vil du ha et ikon med tre prikker som er menyen. Trykk på den.
  • Du vil få opp en meny med flere valg, hvor "More tools" eller "Flere verktøy" er den du er ute etter.
  • "More tools" vil åpne enda et vindu på siden, trykk på "Create shortcut" eller "Lag snarvei".
  • Du vil få opp et vindu som lar deg redigere navnet og ikonet på appen.
    Her er det lurt å velge et navn du vil kjenne igjen. Vi foreslår å kalle den "APEX" eller lignende.
  • Trykk til slutt "Create" eller "Lag".
  • Nettsiden vil åpne seg som et eget vindu.

Gratulerer! Du har nå APEX som app på din maskin.

Du gjør følgende for å gjøre en nettside til snarvei/app på en Android-enhet:

• Dette har som forutsetning at du har lastet ned Chrome på din enhet.
  • Åpne appen for Chrome, og gå til nettsiden https://apexit.apexapp.io/.
  • Oppe til høyre har du et ikon med tre prikker, dette er menyen. Trykk på den.
  • Du vil få opp en meny med flere valg, hvor "Legg til på startsiden" er den du er ute etter.
  • Trykker du på denne, vil du få opp et vindu som lar deg sette navn og ikon på snarveien.
    Navnet foreslår vi at du setter til "APEX", for at det skal være enkelt å finne igjen.
  • Trykk til slutt "Legg til".

Gratulerer! Du har nå APEX som app på din mobile enhet.