Legg til APEX som app-snarvei i Microsoft Edge

Hvordan du enkelt får APEX til å funke som en app.

Nettleseren Microsoft Edge (Edge) har man tilgang til på både stasjonære og bærbare enheter, og er standard nettleser hvis du jobber på en Windows-basert enhet. Er du ikke på en Windows enhet, så kan du laste ned Edge i din enhets app-butikk.

Du gjør følgende for å gjøre en nettside til snarvei/app på en PC eller Mac:

• Åpne Edge nettleseren og gå til APEX og logg inn som vanlig.
    Er det sånn at du er usikker på hvor du skal logge inn, kan du gå inn på https://apexit.apexapp.io/
    • Logger du inn der, vil du bli bedt om å logge inn to ganger, hvor andre gangen er portalen til din utbygger.
  • Oppe til høyre i Edge, vil du ha et ikon med tre prikker som er menyen. Trykk på den.
  • Du vil få opp en meny med flere valg, hvor "Apper" er den du er ute etter.
  • "Apper" vil åpne enda et vindu på siden, trykk på "Installer dette nettstedet".
  • Du vil få opp et vindu som lar deg redigere navnet og ikonet på appen.
    Her er det lurt å velge et navn du vil kjenne igjen. Vi foreslår å kalle den "APEX" eller lignende.
  • Trykk til slutt "Installere".
  • Nettsiden vil åpne seg som et eget vindu, hvor du får noen valg på hvor appen skal legge seg.

Gratulerer! Du har nå APEX som app på din maskin.

Du gjør følgende for å gjøre en nettside til snarvei/app på en Android-enhet:

• Dette har som forutsetning at du har lastet ned Edge på din enhet.
  • Åpne appen for Edge, og gå til nettsiden https://apexit.apexapp.io/.
  • Nederst i appen, vil du ha en rad med ikoner hvor meny_i_edge.png er menyen. Trykk på denne.
  • Du vil få opp en skuff som du kan dra opp med flere muligheter.
  • Med skuffen "åpen", vil du se ikoner hvor "Legg til på telefon" er den du er ute etter.
  • Trykker du på denne vil du få opp en boks med ikonet til nettsiden og muligheten til å skrive inn hva du vil kalle appen.
    Navnet foreslår vi at du setter til "APEX" for at det skal være enkelt å finne igjen.
  • Trykk til slutt "Legg til".

Gratulerer! Du har nå APEX som app på din mobile enhet.