Legg til bilde / fil til sak

Filer lar deg legge til mer informasjon i en sak, i form av bilder og dokumenter.

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som skal legge til bilde/fil på en sak.

For å legge til et bilde eller en fil til en sak:

• Trykk på saken der du ønsker å laste opp fil, eller opprett en ny sak.
  • Trykk på ikonet for filopplasting.
  • Tenk på at filer ikke kan være over 4 GB (gigabyte, 4000 MB/megabyte).
    *Vær oppmerksom på at filer og bilder som lastes opp til en sak vises også for kunde og leverandør.
  • Benytter du smarttelefon eller nettbrett, vil du få spørsmål om du vil bruke biblioteket på din telefon, eller om du vil bruke kameraet.
    • For å ta et bilde direkte - velg ikonet for å bruke kameraet - Ta bildet og bekreft bildet for å legge bildet til saken.
    • For å velge fra biblioteket på din enhet - velg mappe-ikonet som indikerer dine filer.
  • Benytter du PC eller Mac:
    • Vil filutforsker bli åpnet for å finne bildet eller filen du ønsker å laste opp til saken.
    • Eller åpne filutforskeren på forhånd og dra en fil rett inn til saken. Dra og slipp filen til ikonet for å legge til.