Legg til nytt firma

Hvis du har en leverandør som ikke er registrert i APEX, kan du legge til firmaet selv.

Dette er en brukerveiledning for utbyggere og entreprenører.

Alle med betalende tilgang til APEX kan legge til firma.

Følg disse stegene for å legge til et nytt firma i Apex:

• Logg inn på APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk på Firma & Personer.

• Du vil da se en liste med alle firma som er registrert i Apex.
  • Trykk pluss ikonet nederst i høyre hjørnet.
  • Skriv inn organisasjonsnummer til firmaet du skal legge til. Apex vil da hente informasjon om firmaet fra Brønnøysundregisteret. Dersom det mangler informasjon i skjemaet etter at data er hentet inn automatisk, kan du legge til mer informasjon manuelt.
  • Trykk til slutt Lagre.

Se her for veiledning til hvordan du legger til person til firma.