Legg til nytt firma

Hvis du har en leverandør som ikke er registrert i APEX, kan du legge til firmaet selv.

Dette er en brukerveiledning for utbyggere og entreprenører.

Alle med betalende tilgang til APEX kan legge til firma.

Følg disse stegene for å legge til et nytt firma i APEX:

• Logg inn på APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk på Firma og brukere.

• Du vil da se en liste med alle firma som er registrert i APEX.
  • Trykk pluss ikonet nederst i høyre hjørnet.
  • Skriv inn organisasjonsnummer til firmaet du skal legge til. APEX vil da hente informasjon om firmaet fra Brønnøysundregisteret. Dersom det mangler informasjon i skjemaet etter at data er hentet inn automatisk, kan du legge til mer informasjon manuelt.
  • Trykk til slutt Lagre.

Se her for veiledning til hvordan du legger til person til firma.

TIPS! Legg til en fakturareferanse på ditt firma for at vi skal kunne merke fakturaen riktig når vi sender den til dere. Da vil fakturaen komme til riktig avdeling fortere.