Mannskapslister

Når man har opprettet en byggeplass i APEX, har leverandører og besøkende på byggeplassen mulighet til å sjekke inn på området.

Dette er en veileder for utbygger/entreprenør som skal ha innsyn i mannskapslister på byggeplass i APEX.

Å sjekke inn, generer en oversiktsliste/mannskapsliste hvor man kan se hvem som har vært/er på byggeplassen, om de har registrert HMS-kort osv. Listen oppfyller alle krav i henhold til Byggherreforskriften, kapittel 2, § 15. Oversiktliste.

Følg disse stegene for å se oversiktslisten for din byggeplass:

• Logg inn i APEX og klikk på menyen oppe til venstre.
  • Klikk på Byggeplasser.

• Klikk så på den byggeplassen du ønsker å se oversiktslisten for.
  • Man vil da se valgt byggeplass, med området markert på kart, navn på byggeplass, navn på firma, adresse og byggherre. Under disse feltene kan man også se en boks for "Mannskapsliste".
  • I listen vil man se innsjekkinger på byggeplassen. Man kan også velge å vise for en gitt tidsrom ved å velge fra- og til-dato. Dette kan også gjøres via å trykke på kalenderen, og velge dagene.
  • I listen kan man se:
    • Navn på de som har vært på byggeplassen.
    • Tidspunkt de har vært på byggeplassen.
    • Telefonnummer tilknyttet brukeren.
    • HMS-kortnummer.
    • HMS-kort gyldig til-dato.
    • Fødselsdato til vedkommende.

Eksport av mannskapslisten (oversiktslisten)

For å eksportere listen må man velge hvilken periode man ønsker, for så å klikke på CSV. Man vil da få tilsendt en CSV-fil på e-post.