Mine dokumenter

Dette er en samlingsplass for dokumenter som følger med din bolig.

Dette er en veileder for boligkunder som bruker APEX. Mangler du invitasjon til å logge inn i MinSide ta kontakt med utbygger/entreprenør.

Etter innlogging i MinSide kan du når som helst finne igjen dokumenter som er lastet opp av utbygger/takstmann, og som gjelder din bolig.

Følgende dokumenter vil være synlig dersom utbygger/entreprenør har lastet de opp:

• Protokoll fra ferdigbefaring
  • Overtakelsesprotokoll
  • Protokoll fra ettårsbefaring
  • FDV
  • Plantegninger for din bolig
  • Endringsmelding
  • Ferdigattest
  • Eventuelle andre filer som utbygger/entreprenør har lagt til på din bolig.

Følg disse stegene for å se dine dokumenter:

Du vil da se dokumenter som er gjort tilgjengelig for din bolig. I eksempelet under, så viser vi trykk på lenken til filene for å laste ned eller åpne dokumentene.