NOBB-nummer på tilvalg

Når du legger til tilvalg i tilvalgsbanken i APEX kan du bruke et NOBB-nummer for å hente navn, beskrivelse, bilde og FDV om det produktet du legger til.

Dette er en guide for tilvalgsbehandler som vil hente informasjon fra NOBB-registeret når tilvalg legges til.

Følg disse stegene for å bruke et NOBB-nummer for å legge til informasjon om tilvalget ditt:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på menyen til venstre
  • Trykk Tilvalg, og Tilvalg igjen.
  • Trykk på Nytt tilvalg. Les nærmere beskrivelse om hvordan du legger til tilvalg her.
  • Legg inn NOBB-nummeret i boksen for NOBB-nummer og trykk på plussikonet. APEX vil da hente informasjon fra NOBB registeret og det vil se slik ut:

• Trykk på kopier-ikonet til venstre av linjene for å velge om du vil legge teksten til navn eller beskrivelse på tilvalget.

• Scroll deg ned til bildet og marker det ved å trykke på det for å ta det med.

• Huk av i boksen for FDV dersom du ønsker å legge til dokumentet til tilvalget. Dokumentet vil da bli synlig under beskrivelsen på tilvalget på MinSide for boligkunden.

• Du kan redigere alle feltene og legge til mer informasjon og flere bilder i tillegg til informasjonen som er hentet i NOBB-registeret dersom du ønsker det.
  • Husk å trykk LAGRE når du er ferdig.