Portal oppdatere brukerinfo

Her går vi igjennom hvordan du som boligkunde kan oppdatere profilen din på Portal.

Oppdatere din brukerprofil som boligkunde kan du gjøre etter at du har logget inn på Portal.

Oppe til venstre har du en knapp som tar deg til hovedmenyen med funksjoner som tar deg "Hjem", for å velge enheten du vil administrere, eller også å logge ut hvis du føler deg ferdig med administrering av enheter.

Trykker du derimot øverst, på ditt eget navn, vil du komme direkte til redigering av din profil, med tilgjengelige funksjoner:

Her kan du...

• Oppdatere din personlige informasjon.
    Bare endre informasjon i seksjonen "Personlig informasjon".
  • Legge til din ønskede adresse for kontakt osv.
    Les mer om å legge til ønsket adresse her.
  • Sette innstillinger for når du ønsker å få varsel på e-post for oppdateringer fra APEX og din utbygger.
    Les mer om e-post innstillinger her.
  • Endre ditt passord for innlogging.
    Les mer om å oppdatere ditt passord her.
  • Legge til/fjerne et profilbilde for brukeren din.
    Les mer om profilbilde her.

Hvis man føler seg ferdig med å redigere profilen, og man ønsker å lagre endringene, er det bare å trykke "Lagre". Denne finner man midt på siden, til høyre, under seksjonen "Innstillinger for e-post".

For å komme tilbake til å administrere enheter, trykker man bare på menyen oppe til venstre og velger "Hjem". Eller hvis man føler seg ferdig med å administrere enheter og profilen, så kan man også "Logge ut" og komme tilbake en annen dag.

Videre lesestoff om funksjoner på Portal kan du finne her: