Opprett en sjekklistegruppe

I denne artikkelen kan du lese om hvordan du oppretter en sjekklistegruppe ut i fra en mal.

Dette er en guide for utbyggere og entreprenører som bruker APEX.

Sjekklistegruppene er i likhet med sjekklister en to-stegs-prosess hvor du først utarbeider en mal og deretter bruke den malen for å opprette en gruppe sjekklister som kan knyttes opp mot et prosjekt og/eller en bolig.

Se her hvordan du oppretter en mal for din sjekklistegruppe.

Følg disse stegene for å opprette en sjekklistegruppe ut i fra malen din:

• Trykk på Sjekklister i menyen.
  • Trykk på Sjekklistegruppe. Når du har trykket på vil du se statusen på opprettede grupper.

• Trykk på pluss-knappen nede til høyre.
  • Velg malen du vil bruke - trykk BEKREFT.

• Du vil da se alle grupper du har tilgjengelig.
  • Trykk på den du opprettet og du vil se gruppen i sin helhet og status med fullført-prosent.

• Fyll inn informasjon i infokortet ved å trykke på det grønne feltet Info.
    • Legg til/endre tittel - kun tittel er påkrevd.
    • Legg til beskrivelse.
    • Knytt til prosjekt - gruppen vil legge seg inne på prosjektet under Vis flere felter, under boksen for Befaringer.
    • Knytt til bolig - gruppen vil legge seg inne på boligen under Vis flere felter, under boksen for Befaringer.
  • Legg til samarbeidspartnere ved å trykke på plussikonet på toppen av boksen Samarbeidspartnere. Samarbeidspartnere vil kunne sjekke av på sjekklistepunktene, gjøre endringer på gruppen (ikke malen). Samarbeidspartnere kan ikke slette gruppen.
  • Utvid/slå sammen undergruppene ved å trykke på den lille pilen før navnet på undergruppen.

Gratulerer du kan nå krysse av på utførte punkter enten i visningen under sjekklistegrupper, eller under Vis flere felter på prosjektet/boligen du knyttet gruppen til!

Du kan også legge til en sjekklistegruppe via et prosjekt eller via boligen, se hvordan under:

Knytt en sjekkliste/sjekklistegruppe til en bolig

Knytt en sjekkliste/sjekklistegruppe til et prosjekt