Overtakelse Mottakere

I APEX kan du legge til eksterne som skal motta alle overtakelsesprotokoller for et prosjekt etter hvert som de blir sendt inn.

Dette er en guide for utbyggere/entreprenører som bruker APEX.

De som er involvert i overtakelsen (selger, kunder) vil få protokollen på e-post automatisk når overtakelsen sendes inn. Dette er eksterne som skal ha protokollen i tillegg til involverte. Det være seg megler, oppgjørsansvarlig og lignende. Det kan du enkelt administrere under "Admin" i APEX.

OBS! Det er kun administrator i bedriften som kan legge til overtakelsesmottakere.

Følg disse stegene for å legge til en mottaker:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på menyen øverst til venstre
  • Trykk på Admin
  • Trykk på Overtakelse Mottakere

• Du vil da se oversikten over mottakere som er registrert fra før. Dersom ingen har blitt registrert før er siden tom.
  • Trykk på pluss-ikonet nede til høyre.

• Skriv navnet samt epost adressen på den du ønsker skal motta overtakelsesprotokoll.
  • Velg så hvilket prosjekt du ønsker at mottakeren skal motta protokoller for, du kan velge alle eller et bestemt prosjekt.
  • Husk å trykk LAGRE.

TIPS: Legg til megler her med navn, e-postadresse samt hvilket prosjekt megleren skal ha protokoller for. Megler vil da automatisk få alle overtakelseprotokoller for valgt prosjekt.

• Mottakere kan redigeres og slettes ved å trykke på kortet for den personen som er lagt inn. Husk å trykk LAGRE dersom du redigerer en mottaker.