Portal Henvendelser

Her tar vi for oss hvordan lese en sak som er registrert på enheten du administrerer.

Via å gå til "Henvendelser" på Portal vil man få oversikt over hvilke saker som er registrert på enheten man administrerer, og kan lese oppdateringer i saken, sende meldinger osv.

Saker vil være listet med et saksnummer, en tittel og en beskrivelse. Dette blir hovedsakelig hvordan man leser av hva sakene innebærer. Trykk direkte på oppføringen av en sak for videre handling.

Når man åpner en sak vil man kunne se utvidet informasjon om saken;

• Informasjon om saken.
  • Om det er lastet opp filer i saken.
  • Om det er noen meldinger i saken.
  • Sjekke oppdateringer i saken.

På lik linje som dette kan leses av, kan man også oppdatere saken med ny informasjon, som å laste opp nye filer i saken og skrive nye meldinger til saken.

Laste opp en fil i saken gjør man ved å dra en fil over fra filarkivet på en datamaskin og slipper i feltet "Filer" i saken, eller man kan trykke på sky-knappen og velge den filen du vil laste opp til saken.

Man kan også trykke på bildene som er lagt til i saken for å se de i større format, eller også laste dem ned.

Skrive melding gjør man ved å markere "Melding" feltet, skrive inn ønsket melding og deretter trykke "Sende" ute til høyre. Dette oppdaterer "Meldinger" feltet, med din melding. På denne måten kan utbygger/entreprenør/leverandør oppdatere boligkunde, men ikke minst også kunde oppdatere dem.

På "Saker" siden denne siden vil man også kunne sende en ny henvendelse.
Sende henvendelse kan man lese mer om i egen artikkel her.

Videre lesestoff om funksjoner på Portal kan du finne her: