Prosjektrapport

Som en del av rapporteringsverktøyene i APEX kan man få en rapport på hvor mange saker som er åpne/lukket for inneværende måned for ett eller flere prosjekt.

Dette er en guide for betalende kunder som bruker APEX.

Følg disse stegene for å hente ut en prosjektrapport:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på menyen oppe til venstre
  • Trykk på Rapportering
  • Trykke på knappen Prosjektrapport
  • Du vil da se en oversiktsside med et sammendrag med antall saker, antall fullførte saker, antall åpne saker antall prosjekter, når første sak ble opprettet og når siste sak ble opprettet. Tallene er basert å prosjekter man har tilgang til som admin/saksbehandler/tilvalgsbehandler.

• I boksen under kan du trykke på pil ned helt til høyre for å velge hvilke prosjekt du vil se rapport for.

• Klikk å de prosjektene du vil skal være med. Prosjektet vil få en mørk farge når det er valgt.
  • Du kan også trykke på VELG ALLE eller VELG INGEN nede til høyre.
  • Når prosjektet eller prosjektene er valgt vil du se de i listen nederst med visning av:
    • Totalt antall saker
    • Totalt antall fullførte saker
    • Antall åpne saker
    • Antall saker opprettet i perioden (inneværende måned)
    • Antall saker fullført i perioden (inneværende måned)