Registrer en henvendelse via webskjema

Dette er en funksjon som utbyggere kan slå på for sine kunder.

Dette er en guide for boligkunder som skal sende en henvendelse via webskjema i stedet for å bruke sin bruker til å sende henvendelse via MinSide. Guide for henvendelse via MinSide finner du her

MERK! Finner du ikke boligen/byggeprosjektet i skjemaet under, så har ikke utbygger valgt å bruke dette som et alternativ for innsending av henvendelser.

Utbygger kan ta kontakt med oss i APEX, hvis de ønsker at dette skal være mulig.

Følg disse stegene for å sende en henvendelse via webskjema:

• Fyll inn opplysninger om deg selv (navn, epost, telefon og adresse).
  • Fyll inn tittel for henvendelsen, hvor du beskriver kort hva henvendelsen dreier seg om. Trenger du å utdype mer, kan du forklare nærmere i feltet beskrivelse.
  • Beskriv hva henvendelsen gjelder.
  • Vet du hvilket prosjekt og hvilken bolig det gjelder, kan du velge det fra listene nederst. Er du i tvil, eller du ikke finner ditt prosjekt eller din bolig i listen, da velger du Annet.
  • Trykk Send inn.

MERK! Du kan bli bedt om å bekrefte at du ikke er en robot. Årsaken til at du må bekrefte dette, er at det er mange tjenester med dårlige hensikter som prøver å utnytte seg av webskjema, ved å autofylle skjema og sende inn. Vi benytter oss av Google sin reCAPTCHA tjeneste for å håndtere dette.

Påkrevde felt

• Navn.
  • E-post.
  • Tittel.