Registrere nytt salg

Her ser vi på hvordan å registrere et nytt salg på en bolig i APEX.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som har prosjekter i APEX.

Å registrere et salg, gjør du via boligen inne på prosjektet.

Slik kommer du deg til ditt prosjekt:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på "Prosjekter" i menyen.
  • I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  • Inne i oversikten til prosjektet, vil du ha boksen "Boliger" du kan trykke på for å se dine boliger.

Registrer et salg

Boligene dine vil være oppført i en liste nedover i "Boliger", med kunder (om tilgjengelig) samt bolignummeret ("navnet" på boligen). I listen vil du også ha mulighet til å registrere et salg:

• Trykk på ikonet av en hånd som holder et hus, til høyre for "Salgspris".
registrer salg på bolig
  • Da kommer du til oversikten som lar deg fylle ut salgsinformasjon for boligen.
    • Du kan velge en Eiendomsmegler
    • Salgsdato for når salget/kjøpet gjøres.
    • Salgsprisen til boligen.
    • En kommentar, hvis nødvendig.
    • En boks med "Videresalg?", som kan brukes om det er et eierskifte.
      • Eierskiftet blir med i loggen over salgene på boligen.
  • Etter at disse er utfylt, vil du kunne trykke "Lagre".

Du har nå registrert et salg på boligen, og boligkunden vil bli oppført som kjøper.

Se registrert salg

Ønsker du å se registrerte salg, går du inn på boligen.

• Naviger deg til prosjektet ditt, og listen med boliger.
  • I listen over boliger, trykk på bolignavnet i blått på boligen du vil se.
  • Inne på boligen, vil du ha "salgslogg" nede til høyre, med informasjon over salgene på boligen.