Saksrapport

Som en del av rapporteringsfunksjonene i APEX, kan du få full oversikt over åpne og lukkede saker per leverandør knyttet til din bedrift.

Dette er en guide for betalende kunder som bruker APEX.

Her har du muligheten til å filtrere deg ned på prosjekt og kategori.

Følg disse stegene for å se saksrapporten:

• Logg inn i APEX, og klikk på menyen oppe til venstre.
  • Klikk på Rapportering i listen.
  • Klikk på kortet Saksrapport.
  • Du vil da få numerisk og prosentvis oversikt over saker for din bedrift som er:
    • Åpne
    • Lukkede
    • Forfalt
  • Sorteringen fra stigende til synkende, og motsatt, endres ved å trykke på pilene ved siden av Åpne og Lukket.

Flere veiledere om rapportering: