Salgsskjerm

I APEX kan du få en oversikt som viser tall over boligsalg i dine prosjekter. Den viser live data om blant annet overtakelse, omsetning, antall ledige og antall solgte boliger.

Dette er en veileder for entreprenører og utbygger som bruker APEX.

Salgsskjermen henter informasjon som er fylt ut på prosjektet, samt om det er gjort en overtakelse osv.

Følg disse stegene for å se salgsskjermen:

• Logg inn på APEX, og trykk på menyen øverst til venstre.
  • Trykk på Rapportering i listen.
  • Trykk på kortet Salgsskjerm.

Du vil da se en oversikt over alle prosjekt og tall fra de siste to årene.

NB! Visning i salgsskjerm er automatisk skrudd på for alle prosjekt og boliger.