Se og redigere kunde

Etter at du har lagt til en kunde i APEX så kan du se og redigere informasjonen som er lagt inn på brukeren.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som administrerer prosjekt i APEX.

Du finner frem til kunden slik:

• Trykk på "Prosjekter" i menyen.
  • Finn ditt prosjekt.
  • I listen over kunder, trykk på kunden du ønsker å redigere.
    • Hvis kunden er lagt til på en bolig, kan du også trykke deg inn på listen over boliger, og deretter trykke på det runde ikonet til kunden. Ikonet av en "lenke" oppe til høyre, vil ta deg til boligkunden sin side.
  • Inne på siden til kunden, vil du få oversikt over generell info for kunden og hvilke boliger kunden er knyttet til.
  • Trykk på den runde knappen med en blyanten på, nede til høyre for å starte redigering.

Rediger kunden

Inne på siden for redigering av kunden, ser du generell informasjon om brukeren. Informasjonen er delt opp i felter, og du kan endre det feltet du ønsker.

• Trykk på feltet du vil endre.
  • Bytt ut ønsket informasjon med ny.
    • Oppe til høyre, vil du ha et ikon som endrer seg jo mer i profilen du fyller ut. Denne holder styr på de påkrevde feltene, og vil bli en sirkel med godkjent når profilen er ferdig utfylt, og "gyldig".
  • Til slutt, kan du lagre endringen du har gjort ved å trykke "Lagre" nede til høyre.

Du kan lese mer om å legge til en ny kunde her.