Sende inn skjema - Overtakelse

Når du går overtakelse på en IOS-enhet, er det noen ting du må passe på.

Dette er en veileder for betalende kunder som går overtakelse i APEX.

Dersom man går en overtakelse og bruker en IOS-enhet (iPhone/iPad) må man være sikker på at pop-up vindu ikke er blokkert på enheten. Det vil gjøre at den siste bekreftelsen før du kan sende inn skjema (fullføre overtakelsen) blir skjult. Overtakelsen blir da ikke fullført, kun de sakene som er opprettet underveis blir lagret.

Gjør følgende på din IOS-enhet for å slå av blokkeringen:

• Trykk på innstillinger.
  • Rull ned til Safari og trykk på den for å få innstillingene for Safari.
  • Under Generelt kan man velge å slå av/på blokkering av pop-up vinduer.

Merk! Når kulen på knappen er grønn, og står til høyre, så er blokkering slått PÅ. Du vil at knappen skal være grå/ufarget, med kulen til venstre for å ikke blokkere pop-up vinduer.