Sett passord - Utbyggere og entreprenører

Sette et passord er noe av det første du blir bedt om å gjøre i APEX.

Dette er en veileder for utbyggere, entreprenører og leverandører som bruker APEX. Dersom du er boligkunde se veiledning her.

Når du inviteres som bruker i APEX vil du motta en e-post med informasjon om hvordan du skal gå frem for å logge deg inn i APEX. Merk at det i e-posten du mottar også ligger lenker til våre hjelpesider - se på veiledningene for hjelp.

1. E-posten du mottar ser slik ut:

• Trykk på knappen mceclip1.png for å komme videre.
  • Du blir nå tatt til en nettside for å sette passord.
  • Din e-post adresse vil være ferdig utfylt.

2. OBS Krav til passord:

• Ditt passord må inneholde minst 8 tegn, ett tall, én stor og liten bokstav.
  • Gjenta ditt passord 2 ganger og trykk knappen Lagre nytt passord.
  • Når ditt passord er lagret får du dette bekreftet med følgende melding:

3. Trykk på knappen Klikk her for å logge inn

• Fyll inn din e-postadresse og passordet du satte - trykk knappen Logg inn.
  • Du kan når som helst endre ditt passord under din brukerprofil i Apex.