Sette faktura referanse for firma

Her skal vi se på å sette en faktura referanse, hvis faktura skal til en bestemt avdeling.

Dette er en veileder for de med et abonnement på APEX.

I APEX kan du sette en faktura referanse for din bedrift, slik at vi kan fakturere til riktig avdeling/person/prosjekt fra starten av. Dette blir en merking som vi fører videre til fakturaen som sendes hvis firmaet er satt opp på en avtale med oss.

Finn og sett faktura referanse

Å sette faktura referanse gjøres via samme siden som man redigerer firmaet:

1. Inne på APEX, trykk på menyen oppe til venstre.
  2. Velg "Firma og personer" fra menyen.
  3. Du kommer da til oversikten over firma i APEX, og kan søke på ditt firma via søkefeltet.
  4. Trykk "Åpne" på ditt firma-kort.
  5. Inne på ditt firma, trykk på blyant-ikonet oppe til høyre for å komme til redigering.
    1. Har du ikke dette ikonet, er det et tegn på at du ikke har tilstrekkelig tilgang. Ta kontakt med nærmeste leder.
  6. Inne på redigering av firmaet, vil du ha flere felter som er ferdig utfylt, eller kan fylles ut. Et stykke ned vil du ha feltet "Fakturareferanse".

"Fakturareferanse" kan fylles ut med ønsket navn eller nummer på avdeling, navn på person, navn eller nummer på prosjekt, osv. Dette bestemmer dere helt selv, etter hva faktura fra oss skal merkes med, slik at den kommer til riktig plass hos dere.