Signering

Signering i APEX er en funksjon hvor du kan få signert hvilket som helst dokument med Bank-ID signatur.

Dette er en guide for betalende kunder som har signering i APEX som en del av sin avtale.

Følg disse stegene for å sende ut et dokument for signering:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på menyen øverst til venstre
  • Trykk Signering

• Trykk på blobid1.png for å opprette en ny signering.

• Gi din signering et navn.
  • Dra og slipp, eller last opp dokument som skal signeres til feltet blobid1.png
  • Dersom signataren er bruker i APEX, kan personen søkes opp i navnefeltet under APEX Bruker.
  • Du kan legge til signatar som ikke ligger som APEX bruker ved å fylle inn feltene:
    • Navn
    • E-post
    • Mobil
    • For så å trykke blobid2.png til høyre for feltene.
  • Legg til person(er) som skal signere og trykk blobid3.png det sendes automatisk ut en e-post med lenke til dokument som kan signeres med BankID.
  • Hvis noen i din bedrift skal signere kan de trykke på knappen SIGNER helt nederst, og man kan også kopiere lenken for signeringen og sende til den andre som skal signere

OBS! Man har 45 dager på seg å signere før signeringen går ut.

Status signering

Status på dine signeringer kan du følge ved å se på fargen i oversikten. Rød indikerer ikke signert, grønn indikerer signert. Usignerte vil legge seg øverst under Usignert, og signerte vil merkes grønn og legge seg under Signert.

Til høyre i oversikten over signeringer kan du se status på hvor mange som har signert .

Du kan avbryte en signering ved å trykke inn på signeringen og trykke blobid6.png