Simultan signering

Simultan signering er en funksjon for å legge til en eller flere personer som skal signere overtakelsesprotokollen i tillegg til kjøper og selger.

Dette er en veiledning for Administratorer, entreprenører og utbyggere som bruker APEX.

Simultan signering finner du slik:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på Prosjekter i menyen.
  • I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  • Trykk på den runde knappen nede til høyre, og få opp prosjektmenyen.
  • Velg "Administrer simultan signering", i menyen.
  • Du vil da komme til en side som ser slik ut:

Fylle ut felter for signatarer

• For å fylle ut "Firma", må firmaet være registrert i APEX på forhånd. På den måten kan riktig firma bare søkes opp, og legges til. Les mer om å legge til et firma i APEX her.
  • Bruker kan både legges til hvis det allerede er opprettet bruker i APEX for personen, eller så kan dette feltet stå blankt.
    • Dersom personen som skal signere er lagt til som bruker i APEX, kan brukeren legges til ved å søkes opp i feltet for "Bruker".
    • Dersom det ikke blir valgt en bruker, blir feltet blir stående blankt. Da MÅ navnet på personen som skal signere legges til på selve overtakelsen.
  • Legg til kommentar etter ønske, feks "På vegne av byggherre".
  • Trykk blobid3.png ute til høyre for å legge til personen.

Skulle det være behov for å endre/redigere navnet på den som er lagt til, kan dette gjøres under selve overtakelsen. Gjør oppmerksom på at dette gjelder navn på person, navn på firma kan ikke endres senere.