Skru av eller på tilvalgsoversikt

Katalogen for tilvalg knyttet til boligen.

Dette er en hjelpeside for utbyggere og entreprenører.

"Se tilvalgsoversikt" er en funksjon i APEX som funker litt som en katalog. Denne holder oversikt over tilvalg som er knyttet til boligen, fra tidligere, nå og senere. Tilvalg og tilvalgsbutikken er der kunden bestiller sine tilvalg, mens tilvalgsoversikten er bare en måte å se tilvalg som på et eller annet tidspunkt har blitt knyttet til boligen.

OBS!

Dette gjelder per prosjekt. Dette må gjøres på hvert prosjekt, hvis man ikke ønsker at funksjonen skal være aktiv.

Denne funksjonen er noe man som saksbehandler eller admin kan skru av i prosjektet, hvis man ikke ønsker at boligkundene skal kunne se og ha denne oversikten. Her er hvordan:

1. Trykk på menyen oppe til venstre i APEX.
  2. Velg "Prosjekter".
  3. Naviger til ditt prosjekt.
  4. Inne på prosjektet, trykk på blyant-ikonet oppe til høyre for å redigere ditt prosjekt.
  5. Gå til seksjonen "Prosjektinnstillinger".
  6. Trykk på og fjern markeringen i boksen for "Vis en oversikt over tidligere, nåværende og fremtidige tilvalg for boligkunden".
  7. Rull deretter nederst til høyre på siden og trykk "Lagre".
  8. Nå vil ikke lenger boligkunder i prosjektet ha tilgang til "Se tilvalgsoversikt" på boligen de er tilknyttet.

Ønsker man å slå dette på igjen, så er det bare å navigere til samme boks og markere den igjen.