Slå av henvendelser for prosjekt

Dette er en funksjon i APEX som lar deg deaktivere muligheten for å sende inn henvendelser i et prosjekt.

Dette er en hjelpeside for alle som administrerer prosjekt og henvendelser i APEX.

Henvendelser i APEX er hovedsakelig sendt inn av bolig kunder som trenger bistand med sine nye boliger, i form av reklamasjon eller annen sammenheng. Det er hoved-kanalen for kommunikasjon mellom utbygger og boligkunde, som foregår rett i APEX.

I noen tilfeller kan det være nødvendig, om ikke også gunstig å slå av muligheten for at det skal kunne sendes henvendelser i et prosjekt. Videre skal vi se mer på hvordan:

Slå av henvendelser for prosjekt

• Logg inn på APEX og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Velg "Prosjekter" fra menyen.
  • I neste steg kan du finne frem, eller søke etter, ditt prosjekt og trykke deg inn på det.
  • Trykk på blyant-ikonet oppe til høyre for å redigere prosjektet.
  • Inne på redigering kan man lete etter seksjonen "Prosjektinnstillinger".
  • Etter at denne er utvidet, kan du se etter avhukings boksen "Deaktiver forespørsler fra klienter", og trykke på boksen, slik at den ikke er markert (altså står tom).
    • Hvis boksen ER markert, så vil det bety at funksjonen er PÅ. Ved å trykke på boksen, så slår man da AV funksjonen.

Dette vil da gjøre at boligkunder ikke lenger har muligheten til å sende inn henvendelser via MinSide for boligene/enhetene på dette prosjektet. Andre prosjekt og boliger vil ikke bli påvirket av denne endringen.