Slett standard mal-mappe

Hvordan fjerne funksjonen som automatisk oppretter mapper i nye prosjekt og boliger.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som behandler mapper i prosjekter.

På lik linje med hvordan denne malen opprettes, kan denne også fjernes.

Funksjonen finner du slik:

1. Trykk på menyen oppe til venstre, velg "Firma og personer".
  2. Søk deretter etter ditt eget firma.
  3. På ditt firma, trykk da "Rediger firma" - blyantikonet oppe til høyre.

Slett mappe

1. Der du redigerer ditt firma, vil du ha en egen seksjon med "Prosjektmal" og "Prosjektenhetsmal".
  2. Trykk på "slett mal", for å fjerne malen for prosjekt- og prosjektenhet-mappe.
    1. Vi vil påpeke at hvis du fjerner malen for prosjektenhet, så fjernes denne både for bolig-systemet, men også for objekt-systemet som brukes for de med næringsprosjekter.

Les om hvordan du oppretter en standard mal-mappe her.