Slette Objekt - Næring

Her ser vi på hvordan å slette et Objekt-prosjekt.

I APEX er det mulig å selv slette objekt-prosjekt, i motsetning til prosjekt som er opprettet som bolig-prosjekt.

Dette finner man ved å navigere til prosjektet via "Prosjekt" og velge prosjektet sitt i listen.

Har man ikke tilgang til noen prosjekt i listen, må man enten opprette et prosjekt eller bli lagt til som saksbehandler på et prosjekt.

Slette et objekt:

• Naviger via menyen, og velg "prosjekter".
  • Da kommer man til visning av prosjekter man har tilgang til, fordelt på næringsprosjekt og "vanlige" prosjekt.
    • Velg ønsket næringsprosjekt.

Videre kommer man til prosjektet.

• Da lander man på "Start" fanen, hvor man ser generell statistikk over prosjektet.
  • Bytt til fanen "Objekter".
  • Her vil man se listen over objekter som er lagt til i prosjektet.
  • Til høyre for hvert objekt, og prosjektet, så vil man ha et ikon av tre prikker.
    • Trykk på de tre prikkene ved det objektet du ønsker å fjerne.

• Man vil få opp en meny, hvor man kan velge mellom
    • Legg til (for å legge til nytt objekt under dette objektet).
    • Rediger (for å redigere informasjonen til objektet).
    • Slett (slette valgt objekt).
  • Man vil få opp en bekreftelse på om man faktisk ønsker å slette valgt objekt:

MERK!

Velger du "Ja" i denne dialogboksen, så vil det valgte OG alle objekter registrert under dette objektet slettes. Velg derfor med omhu.