Standard involverte på prosjekt

Inne på prosjektet har man noen roller hvor man kan sette inn "standard" brukere. På denne måten få rask automatikk.

Dette er en hjelpeside for utbyggere og entreprenører.

Navigere til prosjekt og standard involverte:

1. Trykk på menyen oppe til venstre etter at man har logget inn.
  2. Velg "Prosjekter".
  3. Finn og trykk deg inn på ditt ønskede prosjekt.
    1. Les mer om å opprette et prosjekt her, hvis du ikke har et prosjekt enda.
  4. Inne på ditt prosjekt, trykk på blyant-ikonet oppe til høyre for å komme til redigering.
  5. Finn seksjonen "Involvert".

Sette standard roller

APEX har noen roller som definerer forskjellige funksjoner og tilganger. Saksbehandler og leverandør er noen som oftest vises igjen og igjen. Under "Involvert" i prosjektet, kan man også sette prosjektleder, samt standard megler. Personell satt i disse boksene for standard roller, blir automatisk satt ved nye opprettelser hvor de er involvert.

Det går an å lese om flere roller i APEX her: Roller i APEX

Prosjektleder:

Å sette prosjektleder i prosjektet er for det meste en intern funksjon. De med tilgang til prosjektet kan se hvem som er satt opp som prosjektleder, men prosjektleder har også tilgang til å se motta varsel om nye henvendelser fra boligkunder.

Standard saksbehandler:

Som standard saksbehandler er det denne personen som blir lagt til automatisk som saksbehandler når nye saker opprettes når dette prosjektet er valgt. Les mer om rollen saksbehandler i Roller i APEX. Vi foreslår også å sette denne personen som saksbehandler i selve prosjektet, da "standard saksbehandler" gjelder nye saker.

Standard leverandør:

Som standard leverandør er det denne personen som blir lagt til automatisk som leverandør når nye saker opprettes med dette prosjektet valgt.

Les mer om å opprette og legge til leverandør her.

Standard megler:

Som standard megler er det denne personen som automatisk legges til som megler, når det registreres et salg på en enhet i dette prosjektet. Et salg kan brukes i forbindelse med salgsrapportering slik at man har oversikt over antallet solgte enheter i et prosjekt, med summen.

Les mer om å registrere et salg her.