Standardtekster

I APEX har vi funksjonalitet som gir dere muligheten til å legge til de tekstene dere ønsker for info og bekreftelse.

Dette er en guide for utbyggere og entreprenører som bruker APEX.

Noen av de områdene dere kan endre standardtekster for er tilvalg, tilvalg bestilling, tilvalg prosjekt, overtakelse ihht avhendingslova samt overtakelse ihht bustadoppføringlova.

OBS! Merk at det er kun administratorer i en bedrift som kan endre standardtekstene.

Følg disse stegene for å gjøre endringer på standardtekstene:

• Trykk meny
  • Trykk Admin
  • Trykk Standardtekst

•  Trykk på  blobid2.pngved siden av den teksten du vil endre. Foreslått tekst vil stå ferdig utfylt i tekstboksen. Foreslått tekst må fjernes for å legge til egen tekst.
    • Ordrebekreftelse: Tekst som står hos kunden på MinSide etter de har bekreftet sin ordre.
    • Ordrebekreftelse tilvalg: Tekst som står i ordrebeskrivelsen for kunden i PDF-format.
    • Tekst tilvalgsbutikk: Tekst som står på toppen i webshopen for kunden. Velg ønsket prosjekt teksten skal gjelde for eller la stå blankt dersom den skal gjelde for alle prosjekter.
    • Overtakelse Avhendinglova: Tekst under samtykke når man går overtakelse på Avhendingslova.
    • Overtakelse Bustadoppføringslova: Tekst under samtykke når man går overtakelse på Bustadoppføringslova.
  • Gi din tekst en tittel og fyll inn ønsket tekst.
  • Trykk Screenshot_2021-03-04_at_10.45.59.png for å lagre en tekst
  • Trykk Screenshot_2021-03-04_at_10.46.20.png for å slette en tekst

TIPS: Ved behov for å endre "lovteksten" på overtakelse har du nå mulighet til å legge til ønsket tekst selv.