Tilvalgsbutikk for tilvalgsbehandler

Som tilvalgsbehandler kan du gjøre tilvalg for boligkunden. På den måten kan du hjelpe boligkunden med å sjekke at handlekurven stemmer, men også gjøre tilvalg for dem.

Dette er en guide for tilvalgbehandler i APEX.

Følg disse stegene for å se og bestille tilvalg for boligkunden:

• Logg inn i APEX.
  • Trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk Tilvalg og deretter Tilvalgsprosjekter.
  • Velg det aktuelle prosjektet fra listen.
  • Trykk på det lille huset øverst til høyre.
  • Velg bolig ved å holde musa over boligen.
  • Trykk på Tilvalgsbutikk.

• Velg de tilvalgene boligkunden ønsker seg ved å klikke på handlekurven på bildene, eller trykk på hele bildet for å se mer informasjon om tilvalget og trykk på knappen LEGG I HANDLEKURV. Dersom det er lagt opp til markering på plantegning, må du markere på plantegning hvor tilvalget er ønsket før du får lagt det i handlekurven.
  • For å bekrefte ordren trykker du på handlekurven øverst til høyre.
  • Velg kunde nederst til venstre.

• Trykk BEKREFT ORDRE

En e-post blir sendt ut til den som er satt som kunde og han/hun kan signere på ordren med BankID. Den signerte ordren vil legge seg på ordresiden og på tilvalgsaken som en PDF. Du kan se PDF-en ved å trykke på dette ikonet: mceclip5.png