Feilmelding - Trøbbel med å starte APEX

Dette er en side du blir vist fordi APEX registrerte en feil - Les videre under.

Det er sannsynlig at du har et utdatert system på din enhet som APEX av en eller annen grunn ikke kan støtte. Vi må derfor be deg om å vennligst sjekke hvilken systemversjon du har installert på din enhet, og eventuelt sjekke om du kan oppdatere til den nyeste oppdateringen tilgjengelig. Etter at du har oppdatert, kan du gjerne prøve å starte APEX på nytt.

Det skal også nevnes at på iOS produkter (iPhone, iPad, osv.) så er nettleseren Safari ofte satt som standard nettleser. Safari følger systemoppdateringene på din iPhone/iPad, så det å oppdatere systemet vil også oppdatere Safari. Siden APEX kjører på nettlesere, vil dette kunne hjelpe på problemet.

Sjekk også om din nettleser kan oppdateres ved å gå på menyen til nettleseren, og se etter "innstillinger", deretter "om navn på nettleser". Her burde du finne informasjon om det er en tilgjengelig oppdatering.

Veiledning til å oppdatere iOS (iPhone og iPad):

Veiledning til å oppdatere Windows:

Veiledning til å oppdatere Android (mobil og pad):