1. Veiledere og hjelpesider
  2. Veiledere for leverandører

Visning av tooltip - Leverandører

Visning av tooltip, er et hendig verktøy for å se hva knapper gjør i APEX.

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som bruker APEX.

I din profil kan du velge å vise tooltip på noen knapper og ikoner i sak. Tooltip vil si en beskrivelse av hva knappen betyr eller gjør. Slike beskrivelser ligger i systemet fra før og du kan se de ved å holde musepekeren over knappen/ikonet, eller holde inn knappen/ikonet på bærbar enhet.

Følg disse stegene for å gjøre tooltip synlig:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk på navnet ditt for å gå til din profil.
  • Trykk på blyanten oppe til høyre.
  • Du vil da få opp et skjema hvor du kan endre informasjon på din profil.
  • Rull ned til "Innstillinger", trykk på feltet for å åpne boksen med innstillinger.
  • Skru på "Vis tooltip som tekst på (noen) ikon knapper".

• Trykk LAGRE
  • Du vil da få denne visningen på saker

Dersom du ikke ser beskrivelsen på knappene etter du har lagret innstillingene i din profil kan du ta en hard ny innlasting ved å trykke ctrl+shift+r på pc eller tømme nettleserdata på bærbar enhet.