Første pålogging

Når du blir registrert av noen i APEX vil du motta en e-post fra APEX IT AS med en lenke for første innlogging.

Dette er en veileder for utbygger, entreprenører og leverandører som bruker APEX. Dersom du er boligkunde som skal logge inn på MinSide, se her.

Hvis du ikke har mottatt en e-post med lenke, dobbeltsjekk med den som inviterte deg at riktig e-postadresse er registrert.

• Etter du har satt ditt passord kan du logge inn. Se her for veiledning dersom du ikke har satt passord.
  • Din e-postadresse er ditt brukernavn. Fyll inn brukernavn og passord og trykk logg inn. Merk at store og små bokstaver har noe å si.
  • Om du senere ønsker å endre ditt passord, eller har glemt ditt passord - Se veiledning for glemt passord.

Det første du ser når du har logget inn, er din personlige saksliste. Dine tildelte saker vil vises her. Guider til saksbehandling finner du her her.