QR-kode

I APEX har vi lagt til mulighet for å hente ut en QR-kode for de fleste sider, som gjør det enkelt for dine leverandører.

Dette er en guide for utbygger/entreprenører som bruker APEX.

Du kan printe ut denne QR-koden, og henge den opp en egnet plass, eller legge den inn i et annet dokument.

For eksempel kan du sette saksfilteret på åpne saker på en bolig i et pågående prosjekt, generere QR-kode, klistre den på døra til boligen og leverandørene kan scanne koden på døra og se om de har noe utestående oppgaver på boligen.

Følg disse stegene for å generere en QR-kode:

1. Trykk på "utils" knappen (de tre prikkene)   utils_knapp

2. Velg "QR Kode" fra menyen.

utils_meny

3. Trykk på Last ned. last-ned.PNG

4. Deretter høyretrykk på bildet som kommer opp og velg "Lagre som". QR-koden lastes ned som et bilde i formatet PNG, og legger seg i mappen for nedlastinger.

Her har vi laget en QR-kode som tar deg rett til sakslisten i APEX:

Her har vi laget en QR-kode som tar deg til din profil i APEX:

Tips! På enkelte sider i APEX kan du også generere en QR-kode for å starte enkelte funksjoner.
For eksempel opprette ny sjekkliste fra mal.