Abonnér på APEX-kalenderen

Her går vi gjennom hvordan du kobler APEX-kalenderen sammen med din egen kalender.

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som bruker APEX.

Saker som du kan se i APEX-kalenderen, kan du abonnere på eller importere til den kalendertjenesten du bruker, f.eks Office 365, Google Kalender eller Apple Kalender.

OBS! Dersom du velger å laste ned ICS-filen og importere til din kalender vil dette være statisk data som ikke oppdaterer seg. Dersom du abonnerer på APEX-kalenderen vil dataen oppdatere seg ut i fra hvor ofte din kalender henter ny data fra APEX.

Følg disse stegene for å abonnere på APEX-kalenderen din:

1. Logg inn i APEX.
  2. Trykk på Kalender.
  3. Sett filteret slik at du ser de sakene som du ønsker å se i din kalender (f.eks kun uleste for en spesifikk bolig). Les mer om filtrering av saker her.
  4. Trykk på ICAL.
  5. Kopiér lenken og lim inn der hvor du abonnerer på eksterne kalendere i din kalendertjeneste.

Du kan nå se hendelser i APEX-kalenderen i din kalendertjeneste, ut i fra de filtrene du har satt før du kopierte lenken.