Administrer fagområder på prosjekt

Fagområder lar deg fordele saker og arbeidsoppgaver på en raskere måte i APEX.

Dette er en hjelpeside for utbyggere og entreprenører som skal sette opp fagområder.

Før du starter her, må du sette opp fagområdene du vil ha tilgjengelig.

Du navigerer til dette via prosjektet:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på "Prosjekter" i menyen.
  • I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  • Inne på ditt prosjekt, vil du ha en knapp nederst til høyre som er prosjektmenyen.
  • Prosjektmenyen har flere alternativer, hvor et av dem er "Administrer fagområder".

Administrer dine fagområder

Her kommer du til en oversikt over hvilke fagområder du har tilgjengelig for ditt prosjekt, og kan knytte fagperson til fagområdet. Her knytter du da leverandører opp mot hvilke fagområder du ønsker å ha de tilgjengelige på. Senere når du får en sak som skal håndteres av et fagområde, slipper du huske navn og kan bare sette at "Maleren" skal utføre.

• Trykk på fagområdet du vil legge til en leverandør på. (Her demonstrerer vi med "Bad")
  • Søk deretter etter navnet på brukeren som er lagt inn i APEX.
    • Det må være en allerede registrert bruker i APEX som legges til her. Mangler personen du ser etter, kan du lese mer om å legge til en leverandør her.
  • Trykk deretter på leverandøren du ønsker å legge til på ditt fagområde.
  • Leverandøren er nå valgt, og du kan trykke "Lagre" nede til høyre, for å lagre valget ditt.

Senere når du søker for eksempel skal legge til leverandør på en sak, kan du søke på dette fagområdet så er det leverandøren du har lagt til her, som vil legges til på saken.

søk på person

TIPS! Du kan også søke på firma som er registrert i APEX, så får du en liste av alle ansatte i det firmaet.

søk på bedrift

Sjekkliste på fagområde

Dette kan du lese mer om på vår dedikerte hjelpeside for sjekkliste på fagområde.