Administrer FDV på prosjekt

Dette er en del av FDV-byggeren, og hvor du oppretter mappene, samt gir leverandørene tilgang til å laste opp filene.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som skal sette opp FDV i prosjekt.

Du navigerer til FDV på prosjekt sånn:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på Prosjekter i menyen.
  • I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  • Inne på ditt prosjekt, vil du ha en knapp nederst til høyre.
  • Trykker du på den, får du opp valget "Administrer FDV".

Administrer FDV på prosjektet

Du vil få opp en oversikt over alle fagområdene som er tilgjengelige å opprette mapper via. Disse bli vist i form av kort, med fagområdet og en knapp med "opprett" på.

• Trykk på "opprett", for å opprette et sett med mapper å laste opp FDV til.
    • Det opprettes også en sak i forbindelse med at fagområde-mappen opprettes.
  • Du får da mulighet til å legge til samarbeidspartnere.
    • Vil du benytte deg av FDV-byggeren for å legge til FDV selv, kan du også legge til deg selv som samarbeidspartner. Enten om du står alene, eller i tillegg til leverandøren som skal bidra med dokumentasjonen.
  • Trykk på legg til samarbeidspartner, som er ikonet med en person med et plusstegn.
  • Søk opp deg selv, eller leverandøren som skal bidra på fagområdet.
    • Samarbeidspartneren som legges til her, blir også lagt til på den tilhørende FDV-saken som opprettes. Denne finner man som saksbehandler, eller leverandør på saken, i sakslisten.
  • Trykk til slutt "Legg til".

opprett fdv på prosjekt

Via fagområdet skal nå du og/eller leverandøren nå ha tilgang til FDV-byggeren, og kan bidra med dokumentasjonen.

FDV for boliger

Dette er en funksjon som lar deg samle alle FDV for en bolig, i en og samme mappe. Dette er i tilfelle du vil enklere fordele ut filene på andre måter. Dette kan du lese mer om på den dedikerte hjelpesiden for FDV for boliger.