Bokmerker

I APEX kan du hvor som helst lagre en side som et bokmerke. Det gjør at du enkelt kan navigere tilbake til den siden senere.

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som bruker APEX.

Du kan også bygge opp din egen struktur med mapper og undermapper med forskjellige bokmerker.

Opprette et bokmerke

1. Når du står på den siden du ønsker å sette et bokmerke (og har satt de nødvendige filtrene og sorteringene). Trykk på bokmerke-ikonet oppe til høyre bokmerke.PNG
  2. Så gir du bokmerket ditt et navn.
  3. Og trykker på bokmerke-ikonet til høyre for navnet, for å lagre bokmerket.

Dersom du trykker på mappe-ikonet, oppretter du en ny mappe med det navnet du skrev inn.

Administrere bokmerker

1. Trykk på bokmerke-ikonet oppe til høyre. bokmerke.PNG
  2. Deretter trykker du på "Administrer bokmerker"

Her kan du redigere navnet på mapper og bokmerker, samt slette mapper og bokmerker. Du kan også generere QR koder som peker til bokmerket ditt.

• Dersom du endrer navn på en mappe eller et bokmerke må du trykke på avkrysningsikonet til høyre for å lagre endringene.
  • For å slette et bokmerke eller en mappe trykker du på søppelbøtten til høyre.

Tips! Sett de vanligste filtrene i sakslisten som du bruker og lagre et bokmerke som du for eksempel kaller "Vanligste filter". Eller om du jobber på et bestemt prosjekt i en periode, sett prosjektet i filteret. Velg om du vil vise saker for alle saksbehandlere og om du vil ha bare åpne saker.

Når du har filtrert, kan du enkelt opprette et bokmerke som kaller det samme som prosjektet.