Deaktivere fagområde

Hvis du ønsker å deaktivere et fagområde, vil det ikke bli synlig for prosjekter.

Dette er en guide for utbyggere og entreprenører som bruker APEX.

Du kan senere gå tilbake for å aktivere det igjen.

Følg disse stegene for å deaktivere/aktivere et fagområde:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på menyen øverst til venstre.
  • Trykk på Admin
  • Trykk på Fagområder

Du vil nå se en oversikt over fagområdene for din bedrift.

• Trykk på de tre prikkene ved siden av det aktuelle fagområdet. Du har også muligheten til å søke etter det fagområdet du leter etter i søkefeltet øverst til venstre.
  • Trykk DEACTIVATE.
  • Du kan aktivere fagområdet igjen ved å trykke på de tre prikkene igjen og trykk ACTIVATE.